Over ons
13396
page-template-default,page,page-id-13396,theme-bridge,bridge-core-2.1.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-14942,elementor-page elementor-page-13396
 

Over ons

Over Van Schijndel Installatie Techniek

Van Schijndel installatietechniek is een bedrijf waar niets te gek of te veel is, het is een echt familiebedrijf die de normen en waarden die hierbij horen dan ook hoog in het vaandel houden. Dit is ook wat ze naar hun relaties willen uitdragen, gezamenlijk bouwen aan projecten en waarbij het ontzorgen van partners dan ook op 1 staat. Van Schijndel Installatie Techniek is gespecialiseerd in koper en glasvezeltechniek, Verkeer installaties, energie (gas en water en elektra) en industrie van aanleg tot oplevering. De firma is bijzonder flexibel in het ad-hoc reageren op hand en span diensten (kabel ploegen), hierin ook meegenomen de storingen van a tot z.

 

Wij hebben alle materialen en 25 jaar kennis in huis om een opdrachten en projecten tot een goed en mooi eind te brengen. De mensen die voor ons werken zijn gedreven en hebben de passie die hiervoor nodig is. Wij werken met een uitgebreid machine en autopark (geheel in eigen beheer) welke aan de recente milieuregels voldoen. Van Schijndel installatietechniek is werkzaam in heel Nederland, delen van België en Duitsland. Wij zijn ook 24/7 beschikbaar. Storingen of werkzaamheden die in de nacht moeten worden uitgevoerd horen ook bij onze werkzaamheden, wij behoren tot een echte dienstverlener in de sector.

Civiele werkzaamheden0%
Verkeerstechnieken0%
Energie0%
Industrie0%

Disciplines

  • Civiele techniek
  • Verkeerstechnieken
  • Energie
  • Industrie

 

 

Projecten

FTTH

Eerste schop in de grond start FTTH Ede bijgewoond door directie KPN en wethouder van Ede

Wij gaan hier voor in opdracht van KPN voor onze opdrachtgever Allinq FTTH voor circa 31.000 woningen glasvezelaansluitingen realiseren samen met onze partner ATSA.

Hiervoor graven wij 260 kilometer in de grond. Het is de bedoeling om uiteindelijk meer dan 80 procent van Nederland op een glasvezelnetwerk van het telecombedrijf aan te sluiten. Als iedereen glasvezel heeft, wordt op termijn het kopernetwerk uitgezet.