Diensten
13539
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13539,theme-bridge,bridge-core-2.1.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-14942
 

Diensten

Van Schijndel Installatie Techniek

Hieronder een greep uit onze diensten:

69%

Civiele werkzaamheden

12%

Verkeerstechnieken

14%

Energie

5%

Industrie

Civiele werkzaamheden

Van Schijndel installatietechniek, is thuis in alle civiele werkzaamheden.
Wij beschikken over een uitgebreid park aan materiaal hiervoor.

 

Koper

Van Schijndel installatie techniek, heeft alles in huis om alle koper telecom werkzaamheden uit te voeren.

 

Glasvezeltechniek

Van Schijndel installatie techniek, beschikt over alles dat nodig is voor de glasvezel aanleg, blazen en montage, incl. oplevering van de rapportages.

 

FTTH

Van Schijndel installatietechniek, realiseert voor haar opdrachtgever diversen fiber to-the-home projecten uit.

Verkeerstechnieken

Van Schijndel installatietechniek, voert voor verschillende opdrachtgevers de aanleg van verkeer installaties uit dit van aanleg tot het aansluiten van de koper en glasvezelverbindingen.

Energie

Van Schijndel installatietechniek, realiseert voor verschillende opdrachtgevers de aanleg van midden en laagspanning kabels wij hebben hiervoor dan ook de juiste machines en middelen voor.

 

Gas en Water

Van Schijndel installatietechniek, tevens realiseren wij voor onze opdrachtgevers ook uitbreiding aan het gas en waternet.

Industrie

Van Schijndel installatietechniek, is ook actief in de industrie onze opdrachten bevinden zich dan boven (kabelbanen)en ondergronds, en varieert van Hoog – midden spanning kabel, koper instrumentaal bekabeling en uiteraard de glasvezelverbindingen deze variërend van camera’s tot communicatie en beveiligen van machines. De werkzaamheden variëren van tunnels tot nieuwbouw fabrieken.

Meer weten over van Schijndel Installatie Techniek?